Nedodržal zmluvy o dielo, dvaja maloletí sa vlámali do rodinného domu

09.02.2007 Celý región

Nedodržal zmluvy o dielo:\r\nPoverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Humennom vzniesol včera obvinenie pre prečin podvodu 36 ročnému mužovi z Humen...
Nedodržal zmluvy o dielo:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Humennom vzniesol včera obvinenie pre prečin podvodu 36 ročnému mužovi z Humenného.

Obvinený Humenčan uzatvoril v auguste minulého roku tri zmluvy o dielo, na základe ktorých mal pre jedného zákazníka dodať dvere, pre ďalšieho okna a dvere a pre tretieho tiež okna a dvere, plus ďalšie príslušenstvo, ktoré si u neho jednotlivo objednali. Vo všetkých troch prípadoch zobral od poškodených zálohu, avšak doposiaľ veci nedodal ani nevrátil zálohu. Celkovo vznikla poškodeným škoda vo výške 57 000. - Sk.

Dvaja maloletí sa vlámali do rodinného domu:
Počas včerajšieho popoludnia sa dvaja chlapci (11r. a 8r. ) z obce Vechec, okr. Vranov n/Topľou vlámali do neobývaného rodinného domu v rovnakej obci.
Maloletí páchtelia nestihli ale nič ukradnúť, pretože ich v dome prichytil majiteľ. Ten následne privolal policajnú hliadku, ktorá chlapcov zadržala. Keďže obaja páchatelia nie sú pre nedostatok veku trestne zodpovední, trestné stíhanie bude voči nim v zmysle trestného poriadku zastavené.
 

Vyberte región

mark